Ilustrovaná žolíková tradice není klišé

Žolíkové karty s tématikou psa

Jste fanouškem atraktivních karetních her? Rádi si s přáteli, nebo s rodinou zahrajete žolíkovou partičku při společném setkání? Máme pro Vás skvělý tip, jak osvěžit samotnou hru, společnou představivost a výsledný požitek ze skvělé zábavy. Možná překvapíte ty, kterým se omrzely tradiční francouzské karty při žolíkové hře, blackjacku, bridži, či pokeru. Věřte, že nejde o změnu povrchní a obyčejnou. Vrchní dizajn, který propaguje samotné karty, se mění neustále. Propagovaná značka společnosti, nahé slečny, zobrazené oblíbené věci na povrchu karet jsou sice poutavé, ale svůj cíl plní jen na začátku. Jsou vždy stejné při každé ze 108 karet při hře JOKER (žolík). Co tak podívat se dovnitř?! Inspirativní žolíkové karty Váš pocit z hry umocní nejen na začátku. Žolík je populární hlavně u střední a starší generace a právě tato kreativní novinka pozitivně ovlivní všechny generace. Proč?

Pes – nejlepší přítel člověka

Máte domácího mazlíčka? Chybí u vás něco, kde by Váš miláček ještě nebyl vyobrazen? Vyzkoušejte žolíkové karty speciálně vytvořené pro milovníky karet, výtvarného umění a psíčky. Při každé aktivitě s kartami na Vás jeden z nich vykoukne a připomene Vašeho skvělého psího přítele. Zobrazí se jako hrdinské, odvážné, komické a vždy milé postavičky. Dramatická balerína, hrdinský voják, trubadúr lásky zasáhli už mnoho fanoušků svým milým vtipem a humorem.

Artiphany

Poslední návrh z dílny uměleckého dizajnéra ze San Francisca Johna Littleboya je skutečně výjimečný. Nazval ho „Pack of Dogs“ a je prodejním artiklem online obchodu s hracími kartami s názvem Artiphany, který provozuje. Transformací vlastní umělecké představivosti do seriálu o psíčcích přímo v kartách ukazuje, jak se z obyčejných hracích karet stává malá krabička s pokladem. Roztomile a jednoduše vyobrazené psí postavičky jsou specialitou Johna Littleboya už od roku 2010. Dnes, nejen v Artiphany, jsou nabízeny a jako pohlednice zatříděny podle zvířat a příležitostí, ke kterým se váží.

Hlavním upozorněním při jeho karetním balíčku psů je: „Normální hrací karty už možná nikdy nebudou tak atraktivní.“ Prohlédněte si je spolu s námi a ohodnoťte, zda je upozornění adekvátní a inspirujte se při Vaší nové partičce žolíku 😊

 

TOP ilustrované francouzské karty zpestří každou žolíkovou partii: